• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Showroom

Onze showroom is open! Wil je graag een van onze items in huis hebben, maar wil je liever even langskomen in het echt? Dat kan!

Kom snel een keertje langs in onze mooie showroom om ons uitgebreide assortiment te bekijken. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van nieuwe meubels of andere items voor je interieur. Neem in de tussentijd een kijkje in onze webshop. Zien we je snel? 

Onze showroom is gevestigd op de meubelboulevard in de Cruquius, vlakbij Amsterdam. Ben je al enthousiast geworden en kom je onze kant op? Klik dan hier voor een routebeschrijving.

Honderden vierkante meters wooninspiratie

Wij bieden in de Cruiquius een gigantische showroom waar je altijd een keer langs kan komen. Ook voor woonadvies en inspiratie voor bij jou thuis kun je gerust een kijkje nemen en een praatje maken. Wij hebben een ervaren team medewerkers die je bij elke vraag te woord kunnen staan. Wil je bijvoorbeeld je woonkamer herinrichten? Dan hebben wij hier hoostwaarschijnlijk dé bank voor jou staan. Wacht niet langer en kom je volgende aanwinst uitzoeken!

Uitgebreide collectie

Wij hebben niet alleen een grote showroom, ook bieden wij een uitgebreide collectie nieuwe en showroom artikelen. Daarnaast bieden wij nóg meer accessoires, teveel om online te kunnen zetten. Dus als je er over nadenkt om je huis een nieuwe look te geven, kan bij ons terecht.