Offcanvas top
...
  • Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna
Offcanvas right
...

Inruilen

Jij wil jouw interieur een nieuwe look geven, maar dan zullen je oude meubels de deur uit moeten. Daar hebben wij bij Roxxz Design wat op gevonden! Jij kan jouw oude bank, stoelen of tafel bij ons inruilen en aanzienlijke kortingen ontvangen op jouw volgende aankoop! Laat ons (via het onderstaande contactformulier of per mail) weten welke meubels jij wil inruilen.

Dan vraag je je misschien af, wat gebeurt er met mijn oude meubel?

Voordat onze bezorgers jouw oude meubel hebben meegenomen, controleren onze bezorger(s) ter plekke de in te ruilen meubels op schade. Ook wordt er gekeken naar overeenkomst tussen de door jou aangeleverde foto’s en het desbetreffende item. Indien het item wordt meegenomen, maken wij er werk van. Wij zorgen dat hij er netjes uit ziet en wordt als tweedehands meubel aangeboden in de fysieke winkel van onze vrienden van: The Vintage Store. Zo help jij met minder verspillen, kun je genieten van meer ruimte in huis en geniet je van lagere prijzen!

Verkoopt Roxxz ook retour meubels?

Nee, wij verkopen zelf geen retour- en tweedehands meubels op onze website, maar voor een gevariëerd aanbod retourproducten kun je terecht op Retour24.nl. Daar vind je meubels die zijn teruggestuurd naar de desbetreffende webshop door de klant. Het kan zijn dat de klant de kleur niet mooi vond; De meubel toch wat groot uitpakte of er een vlekje op zit. Vaak zijn dit licht beschadigde of zelfs compleet nieuwe producten. Al deze producten worden wederom met fikse korting aangeboden.

Aan welke eisen moet mijn meubel voldoen?

Wij hebben geen concrete eisen. Wel zal de korting hoger uitvallen wanneer het product niet al teveel schade heeft en niet te versleten is. Ook als het product compleet is, kun je meer korting verwachten.

Voor alle overige vragen kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Zij zullen jou met plezier te woord staan!