Moderne Hanglamp – Smoke Glas – Lamp Alan – 1 Lichts

Glazen lampen zijn helemaal trendy, en in vele soorten en maten verkrijgbaar. Deze smoke bol hanglamp is een ideale hanglamp omdat deze in vrijwel alle soorten woonstijlen en ruimtes past. De lamp kan worden opgehangen boven een ronde eettafel, een salon- of bijzettafel, als bedlampje of als sfeerverlichting in de hal. De glazen kap hangt aan zwart stof omwonden snoer die in hoogte is te verstellen zodat u zelf kunt kiezen hoe hoog de kap komt te hangen, ideaal!

137,50

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Glazen lampen zijn helemaal trendy, en in vele soorten en maten verkrijgbaar. Deze smoke bol hanglamp is een ideale hanglampen. Dit is een lamp die in vrijwel alle soorten woonstijlen en ruimtes past. De lamp kan worden opgehangen boven een ronde eettafel, een salon- of bijzettafel, als bedlampje of als sfeerverlichting in de hal. De glazen kap hangt aan zwart stof omwonden snoer die in hoogte is te verstellen zodat u zelf kunt kiezen hoe hoog de kap komt te hangen, ideaal!

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Zwart

Materialen

Glas

Hoogte

130 cm

Breedte

37 cm

Diepte

37 cm

Levertijd

Artikelnummer

1001/H340

Fitting

E27

Volt

220V

Watt

1×40 watt

Netto Gewicht