• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Hanglamp Vento – Rond Zwart – ⌀40cm

149,00

De hanglamp Vento is al in uitgeschakelde toestand een in het oog springende hanglamp. Moet je nagaan als de lamp aan gaat! Zodra het licht wordt ingeschakeld, komt echter de bijzondere charme van de lampenkap, die bestaat uit metalen banden die in een spiraal met elkaar zijn verbonden, naar voren.

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

De hanglamp Vento is al in uitgeschakelde toestand een in het oog springende hanglamp. Moet je nagaan als de lamp aan gaat! Zodra het licht wordt ingeschakeld, komt echter de bijzondere charme van de lampenkap. Die bestaat uit metalen banden die in een spiraal met elkaar zijn verbonden, naar voren. De Vento hanglamp is geschikt voor het gebruik van alle soorten gloeilampen met E27 fitting, ook hedendaagse LED lampen kunnen worden gebruikt. Het uitgestraalde licht creëert een opvallend lichteffect in interactie met de openingen tussen de metalen banden.

Levering

Jouw bestelde meubel(s) wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen uw meubel(s) vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij uw meubel(s), ook installeren ze deze in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude meubilair mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Lengte (cm)

40

Breedte (cm)

40

Hoogte (cm)

120

Kleur

zwart

Materiaal

Staal

Netto gewicht (kg)

1.4

Montage

volledig afgemonteerd

Fitting

E27

Volt

220V

Watt

1x40watt

Artikelnummer

1112/H340