Hanglamp Vento – Rond Zwart – ⌀30cm

De hanglamp Vento is al in uitgeschakelde toestand een in het oog springende hanglamp. Moet je nagaan als de lamp aan gaat! Zodra het licht wordt ingeschakeld, komt echter de bijzondere charme van de lampenkap, die bestaat uit metalen banden die in een spiraal met elkaar zijn verbonden, naar voren.

99,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

De hanglamp Vento is al in uitgeschakelde toestand een in het oog springende hanglamp. Moet je nagaan als de lamp aan gaat! Zodra het licht wordt ingeschakeld, komt echter de bijzondere charme van de lampenkap. Die bestaat uit metalen banden die in een spiraal met elkaar zijn verbonden, naar voren. De Vento hanglamp is geschikt voor het gebruik van alle soorten gloeilampen met E27 fitting, ook hedendaagse LED lampen kunnen worden gebruikt. Het uitgestraalde licht creëert een opvallend lichteffect in interactie met de openingen tussen de metalen banden.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Zwart

Materialen

Metaal

Hoogte

120 cm

Breedte

30 cm

Diepte

30 cm

Artikelnummer

1111/H340

Fitting

E27

Volt

220V

Watt

1×40 watt