Salontafel Walnoot – Set van 2 – Zwart Kruispoot

Deze mooie salontafel met met een walnoot gekleurd tafelblad vind je nu bij Roxxz. De salontafel heeft zowel een klassieke als een moderne uitstraling en past daarom goed bij diverse interieurstijlen. Het tafelblad is gemaakt van acaciahout en zorgt voor een luxe uitstraling.

259,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Deze mooie walnoot gekleurde salontafel vind je nu bij Roxxz. Door een walnoot gekleurd tafelblad en zwart gekleurde stalen poten heeft de salontafel zowel een klassieke als een moderne uitstraling. Hierdoor past de salontafel goed bij diverse interieur stijlen.

Het is een set van een twee verschillende maten, ronde salontafels. Het tafelblad is gemaakt van acaciahout en de poten zijn van staal. Deze wat donkerdere kleuren zorgen voor een luxe uitstraling.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Materialen

Acaciahout, Walnoothout

Kleuren

Zwart

Hoogte

44 cm

Breedte

75 cm

Diepte

75 cm

Levertijd

Artikelnummer

6204/B370