Salontafel Steve – Hout – 100x55x40 cm

Salontafel Steve combineert een naturel houtlook met stoere zwarte accenten. De lade en de open ruimte bieden genoeg plek voor je afstandsbediening, losse spullen of een tafelboek. Bekijk ook de haltafel, het bureau en het tv-meubel uit de Steve-collectie!

199,00


Maak een afspraak
  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Salontafel Steve combineert een naturel houtlook met stoere zwarte accenten. De lade en de open ruimte bieden genoeg plek voor je afstandsbediening, losse spullen of een tafelboek. Dit stoere meubel is perfect voor zowel industriële en landelijke interieurs als moderne en Scandinavische woningen. Bekijk ook de haltafel, het bureau en het tv-meubel uit de Steve-collectie!

✓ Gratis achteraf betalen
✓ Gratis verzending in Nederland
✓ Bezorging door eigen mensen

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Naturel

Breedte

100 cm

Diepte

55 cm

Hoogte

40 cm

Materialen

Mdf, Melamine

Levertijd

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.