Salontafel Rond – Acaciahout – Set van 2

Op zoek naar een leuke salontafel set van acaciahout met een metalen onderstel? Dan is deze set een echte aanrader voor jou! Deze set met twee salontafels geeft je interieur een stoere touch dankzij de gebruikte kleuren en materialen. Deze moderne salontafel set past perfect in een industrieel interieur!

299,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Op zoek naar een leuke salontafel set van acaciahout met een metalen onderstel? Dan is deze set een echte aanrader voor jou! Deze set met twee salontafels geeft je interieur een stoere touch dankzij de gebruikte kleuren en materialen. Deze moderne salontafel set past perfect in een industrieel interieur! Afmetingen van beide tafels:

B80xD80xH45 cm
B60xD60xH36 cm

 

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Bruin

Materialen

Acaciahout

Hoogte

36 cm, 45 cm

Breedte

60 cm, 80 cm

Diepte

60 cm, 80 cm

Materiaal frame

Staal zwart

Levertijd

Artikelnummer

6303/B430