Industriële Salontafel Finn – Zwart – 120x60x40 cm

Strak en stoer is deze salontafel zeker. Het blad is van opvallend robuust teakhout. Zowel het houten blad als het metalen onderstel zijn geheel zwart. Industrieel, botanisch of Scandinavisch, deze tafel voelt zich overal thuis.

259,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

De Industriële salontafel Finn is in veel woorden te omschrijven, waarvan strak en stoer de tafel zeker goed doen. Het blad is van opvallend robuust teakhout. Zowel het houten blad als het metalen onderstel zijn geheel zwart. Dankzij zijn fraaie en subtiele vormgeving blijft deze ruime salontafel er lekker luchtig uitzien in de woonkamer. Industrieel, botanisch en Scandinavisch, deze tafel voelt zich overal thuis.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Zwart

Materialen

Teakhout

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

40 cm

Breedte

120 cm

Diepte

60 cm

Artikelnummer

6030/B340

Levertijd

EAN

8830314980901