Salontafel Azore – Met opbergruimte – Naturel – 100x55x40cm

Salontafel Azore is dé ideale salontafel. De salontafel is voorzien van een uitschuif lade en een open ruimte. Hiermee biedt Azore genoeg ruimte voor je afstandsbedieningen, tijdschriften, kaarsen en andere decoratie-items. Daarnaast geven de hoge zwarte poten de tafel een stoere look. De zwarte zijde is open aan beide kanten en dus geschikt voor bijvoorbeeld magazines of kranten.

259,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Salontafel Azore is dé ideale salontafel. De salontafel is voorzien van een uitschuif lade en een open ruimte. Hiermee biedt Azore genoeg ruimte voor je afstandsbedieningen, tijdschriften, kaarsen en andere decoratie-items. Daarnaast geven de hoge zwarte poten de tafel een stoere look. De zwarte zijde is open aan beide kanten en dus geschikt voor bijvoorbeeld magazines of kranten. Bekijk nu ook de andere meubels uit de Azore-collectie.

De Azore collectie is gemaakt van MDF met een Melamine coating. Dit zorgt ervoor dat het hout goed beschermd is en dus een lange levensduur heeft.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Bruin

Materialen

MDF, Melamine

Hoogte

40 cm

Breedte

100 cm

Diepte

55 cm

Materiaal frame

Staal zwart

Levertijd

Poot

Zwart Kunststof

Netto Gewicht