• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Industriële Salontafel Eikenhout – Modern Zand – 60x60x38 cm

209,00

Ben je op zoek naar een stoere en praktische salontafel? Ontdek nu onze eikenhouten salontafels! Deze salontafel is stoer, robuust en stijlvol! Het blad van de salontafel bevat namelijk een sfeervol patroon. Met het in huis halen van deze industriële salontafel zorg je voor een praktische en prachtige blikvanger in jouw interieur! Deze salontafel van eikenhout is verkrijgbaar in verschillende formaten.

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Ben je op zoek naar een stoere en praktische industriële salontafel? Ontdek nu onze eikenhouten salontafels! Deze salontafel is stoer, robuust en stijlvol! Het blad van de salontafel bevat namelijk een sfeervol patroon. Met het in huis halen van deze industriële salontafel zorg je voor een praktische en prachtige blikvanger in jouw interieur! Deze salontafel van eikenhout is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Levering

Jouw bestelde meubel(s) wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen uw meubel(s) vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij uw meubel(s), ook installeren ze deze in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude meubilair mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Lengte (cm)

60

Breedte (cm)

60

Hoogte (cm)

38

Kleur

zand

Materiaal

Eiken

Poot

Staal

Netto gewicht (kg)

15

Montage

volledig afgemonteerd

Artikelnummer

2013/O350