Industriële Salontafel Eikenhout – Modern – 110x110x38 cm

Salontafel Blocks maakt jouw interieur helemaal af! De salontafel past perfect in ieder interieur dankzij de prachtige uitstraling; industrieel, stoer en chic! Daarnaast biedt salontafel Blocks voldoende opbergruimte dankzij legger. De combinatie van stijl, opbergruimte en het gebruikte materiaal maakt salontafel Blocks de ideale salontafel voor jou!

529,00


Maak een afspraak
  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Deze industriële salontafel maakt jouw interieur helemaal af! De salontafel past perfect in ieder interieur dankzij de prachtige uitstraling; industrieel, stoer en chic! Daarnaast biedt de salontafel voldoende opbergruimte dankzij legger. De combinatie van stijl, opbergruimte en het gebruikte materiaal maakt deze salontafel de ideale salontafel!

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Zand, Zwart

Materialen

Eikenhout, Metaal

Materiaal frame

Metaal

Artikelnummer

2011/O350

Hoogte

38 cm

Breedte

110 cm

Diepte

110 cm

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.