• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Zwarte Ronde Salontafelset van 2 – Lava

De Lava salontafelset is een elegante en moderne toevoeging aan elke woonkamer. Met zijn strakke zwarte afwerking en ronde vorm past deze set perfect in elk interieur, van industrieel tot minimalistisch.

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

De zwarte ronde salontafelset Lava van 2 is een elegante en moderne toevoeging aan elke woonkamer. Met zijn strakke zwarte afwerking en ronde vorm past deze set perfect in elk interieur, van industrieel tot minimalistisch.

De set bestaat uit twee tafels van verschillende maten die in elkaar passen. Hierdoor zijn ze perfect voor kleinere ruimtes of voor het creëren van meerdere zithoeken in een grote kamer.

De zwarte ronde salontafelset Lava is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De tafels kunnen worden gebruikt om drankjes, snacks, tijdschriften en afstandsbedieningen binnen handbereik te houden. De ronde vorm van de tafels zorgt ervoor dat er geen scherpe hoeken zijn om tegen te stoten. Ze zijn ook erg makkelijk schoon te maken.

Of je nu een nieuwe woonkamer inricht of je huidige interieur een upgrade wilt geven, de Lava salontafelset is een slimme en stijlvolle keuze. Het zal zeker de aandacht trekken van je gasten en jarenlang dienen als een praktische en mooie aanvulling op je huis.

Levering

Jouw bestelde meubel(s) wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen uw meubel(s) vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij uw meubel(s), ook installeren ze deze in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude meubilair mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

EAN

8830307612697