Scandinavische Eetkamertafel – Houten poten – 200 cm

De prachtige Scandinavische eetkamertafel van Roxxz heeft een tafelblad gemaakt van eiken fineer. Het blad is afgewerkt met ronde hoeken en steunt op 4 subtiele houten poten. De Scandinavische look zorgt ervoor dat de eetkamertafel bij een Scandinavische, moderne en klassieke huisstijl past.

599,00

Beschikbaar via nabestelling


Maak een afspraak
  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Deze prachtige Scandinavische eetkamertafel is een perfecte toevoeging aan uw kamer. Het tafelblad is gemaakt van eiken fineer en is 200 cm lang. Het blad is afgewerkt met ronde hoeken en steunt op 4 subtiele houten poten. De Scandinavische look zorgt ervoor dat de eetkamertafel bij een Scandinavische, moderne en klassieke huisstijl past.

Wij hebben de Scandinavische eetkamertafel ook met een tafelblad van 240 cm in ons assortiment. Ook is de tafel verkrijgbaar met subtiele zwarte poten. De variant met subtiele zwarte poten wordt aangeboden met een tafelblad van 200 cm en 240 cm. Bovenstaande tafels zijn te vinden door op de afmetingen te klikken.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Diepte

100 cm

Hoogte

76 cm

Lengte

200

Artikelnummer

2310/O950

Levertijd

Kleuren

Naturel

Materialen

Eikenhout

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.