• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Moderne Eetkamertafel Lennox – Visgraat Eiken – 230 cm

Deze prachtige ovale eetkamertafel heeft een combinatie van wit staal en lichtgekleurd eiken fineerhout. Het tafelblad heeft een visgraat patroon in het eikenhout, waardoor de tafel een luxe en moderne uitstraling heeft. De tafel staat perfect in een Scandinavische, moderne en landelijke woning door de lichte kleuren.

899,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Deze prachtige ovale eetkamertafel heeft een combinatie van wit staal en lichtgekleurd eiken fineerhout. Het tafelblad heeft een visgraat patroon in het eikenhout, waardoor de tafel een luxe en moderne uitstraling heeft.

Door de ovale vorm biedt deze tafel veel ruimte om aan te schuiven. Hierdoor is de tafel geschikt voor kleine, maar ook grote gezelschappen. De tafel past perfect in een Scandinavische, moderne en landelijke woning door de lichte kleuren.

Om de stijl door te trekken in uw huis biedt Roxxz ook een ronde eetkamertafel aan, een laptoptafel, een kleiner formaat salontafel, een groter formaat salontafel en een tv-meubel.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Hoogte

76 cm

Breedte

230 cm

Diepte

110 cm

Kleuren

Wit

Materialen

Eikenhout

Levertijd

1-7 werkdagen

Artikelnummer

6088/L350