• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Industriële Eettafel Rond – Eikenhout – Smokey Black – 120×120 cm

Deze prachtige ronde eettafel heeft een tafelblad van massief eikenhout en een zwart gepoedercoat stalen frame. De combinatie van het hout en het robuuste frame geven de tafel een industriële look. Door de neutrale kleuren zal deze tafel ook zeker niet misstaan in een landelijk, vintage of modern interieur! Deze bijzondere tafel is ook geschikt voor een vergader-of kantoorruimte.  Niet iedereen heeft evenveel ruimte nodig. Daarom is deze tafel verkrijgbaar in verschillende maten.

389,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Deze prachtige, ronde, industriële eettafel heeft een tafelblad van massief eikenhout en een zwart gepoedercoat stalen frame. De combinatie van het hout en het robuuste frame geven de tafel een industriële look. Door de neutrale kleuren zal deze tafel ook zeker niet misstaan in een landelijk, vintage of modern interieur! Deze bijzondere tafel is ook geschikt voor een vergader-of kantoorruimte.  Niet iedereen heeft evenveel ruimte nodig. Daarom is deze tafel verkrijgbaar in verschillende maten.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Zwart

Materialen

Eikenhout

Poot

Staal

Hoogte

76 cm

Breedte

120 cm

Diepte

120 cm