• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Eetkamertafel ovaal, 230×110 cm, M340 zwart

799,00


Of er nu aan gegeten wordt, gewerkt of gespeeld; met de ovale eetkamertafel in huis is het altijd  gezellig!

Ontbijten, lunchen, dineren, werken, spelen, huiswerk maken, noem het maar op!

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Of er nu aan gegeten wordt, gewerkt of gespeeld; met de ovale eetkamertafel in huis is het altijd gezellig!

Ontbijten, lunchen, dineren, werken, spelen, huiswerk maken, noem het maar op! We spenderen iedere dag heel wat uren aan de eetkamertafel. Dan is het uiteraard belangrijk dat je een eettafel hebt die perfect aansluit bij jou én je inrichting.
De eetkamertafel sluit helemaal aan bij de huidige trends en blend gemakkelijk in met iedere woonstijl. De ovale afwerking van het tafelblad zie je tegenwoordig steeds vaker terugkomen. En terecht! Deze zachte vorm past in ieder interieur en oogt knus en gezellig.

Materiaal
Het royale tafelblad is gemaakt van staal en is afgewerkt in een trendy ovale vorm. Het blad wordt ondersteund door een sterk en stevig metalen onderstel.
Unieke eigenschappen
Deze tafel is, met de grootste zorg, handgemaakt. Een handgemaakte tafel is altijd uniek en vertoont daarom ook onregelmatigheden in vorm of kleur. Dit is inherent aan een handgemaakt product en laat dan ook het unieke karakter van de tafel zien.

Levering

Jouw bestelde meubel(s) wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen uw meubel(s) vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij uw meubel(s), ook installeren ze deze in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude meubilair mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Lengte (cm)

110

Breedte (cm)

230

Hoogte (cm)

76

Kleur

zwart

Materiaal

Mango

Poot

Staal

Netto gewicht (kg)

47

Montage

alleen poten monteren

Artikelnummer

6524/M340