Eetkamertafel Eikenhout – Zwart – 200x100x77

Deze eetkamertafel is een stevige en kwalitatieve tafel uitgevoerd in massief eikenhout. De zware metalen poten zorgen voor een stoere en robuuste uitstraling. De Naturo tafels zijn schitterende natuurproducten die goed passen in een rustiek interieur, maar zijn ook echte eye-catchers in een modern interieur. Deze salon- en eetkamertafels zijn schitterende pronkstukken in iedere eet- of woonkamer en zijn ook nog eens ontzettend scherp geprijsd.

769,00

Uitverkocht

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Deze eetkamertafel is een stevige en kwalitatieve tafel uitgevoerd in massief eikenhout. De zware metalen poten zorgen voor een stoere en stevige uitstraling. De tafel is een  schitterend natuurproduct die goed past in elk interieur, maar is helemaal een echte eye-catcher in een modern interieur. Deze eetkamertafel is een schitterend pronkstuk in iedere eet- of woonkamer en is ook nog eens ontzettend scherp geprijsd.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Zwart

Materialen

Eikenhout

Hoogte

77 cm

Breedte

200 cm

Diepte

100 cm

Artikelnummer

2282/O340

Poot

Staal Zwart

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.