fbpx

Console Eikenhout Industrieel – Modern Zand – 150x84x50 cm

Deze zwarte industriële console van eikenhout in combinatie met een stalen frame gaat voor een stijlmix om op te vallen in huis! Dankzij het strakke, minimalistische frame van deze moderne side table komt het houten tafelblad prachtig uit. Eikenhout is weer helemaal hip! Deze side table is ideaal om je mooiste spulletjes op uit te stallen!

418,00


Maak een afspraak
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levering 5 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Deze zwarte industriële console van eikenhout in combinatie met een stalen frame gaat voor een stijlmix om op te vallen in huis! Dankzij het strakke, minimalistische frame van deze moderne side table komt het houten tafelblad prachtig uit. Eikenhout is weer helemaal hip! Deze side table is ideaal om je mooiste spulletjes op uit te stallen!

Levering

Dit product wordt bezorgd door onze eigen jongens. Mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na bestelling bellen zij voor het maken van een afspraak. Meestal is dat binnen 5 tot 10 dagen. Een enkele keer duurt het iets langer, hangt ook een beetje van jouw agenda af. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Zand, Zwart

Materialen

Eiken

Hoogte

84 cm

Breedte

150 cm

Diepte

40 cm

Materiaal frame

Staal zwart

Levertijd

Artikelnummer

2015/O350

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Maak een afspraak