Set Salontafels Eikenhout – Set van 2 – Zwart

Ben je helemaal klaar met de zoektocht naar een hippe salontafel set met een moderne look? Dat komt dan goed uit. Wij hebben dé bijzettafels van het moment. Deze prachtige set bijzettafels van eikenhout een ware blikvanger voor in ieder interieur.

329,00


Maak een afspraak
  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Ben je helemaal klaar met de zoektocht naar een set hippe salontafels van eikenhout? Dat komt dan goed uit. Wij hebben dé bijzettafels van het moment. Deze prachtige set bijzettafels van eikenhout is een ware blikvanger voor in ieder interieur.

Eikenhouten salontafels

Salontafels van eikenhout zijn niet alleen mooi, maar zijn ook van hoge kwaliteit. Eikenhout is een speciale houtsoort die als kenmerk heeft dat het erg sterk is. Wij werken onze eikenhouten salontafels zijn ook af met olie of een soft touch afwerking. Zo bepalen we de kleur, geven we de tafels een modernere look en zorgen we ervoor dat de salontafels nog langer mee gaan. Kortom, met deze set salontafels eikenhout haalt u stevige en moderne salontafels in huis.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Zwart

Materialen

Eikenhout

Hoogte

40 / 32 cm

Breedte

75 / 60 cm

Diepte

75 / 60 cm

Materiaal frame

Metaal

Levertijd

Artikelnummer

2020/O340

Poot

Staal, Zwart

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.