Salontafels Zwart Lava – Set Lava – Set van 2 – Antraciet

De salontafels uit de set Lava zijn echte blikvangers in ieder stoer en modern interieur. De tafels zijn in kleur antraciet en passen hierdoor in diverse woonsferen. De salontafels zijn zo gemaakt dat de tafels onder elkaar passen. Zo kunnen de tafels ruimtebesparend onder elkaar geschoven worden, of je kunt ze leuk versprongen bij elkaar neerzetten. Tot slot zijn de tafels gemakkelijk overal te plaatsen!

175,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

De salontafels uit de set Lava zijn echte blikvangers in ieder stoer en modern interieur. De tafels zijn in kleur antraciet en passen hierdoor in diverse woonsferen. De salontafels zijn zo gemaakt dat de tafels onder elkaar passen. Schuif de tafels ruimtebesparend onder elkaar, of plaats de tafels versprongen uit elkaar. Tot slot zijn de tafels gemakkelijk overal te plaatsen!

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Zwart

Materialen

Lava

Hoogte

40 cm

Breedte

54 cm

Diepte

54 cm

Materiaal frame

Staal zwart

Poot

Staal Zwart

Netto Gewicht

Bruto Gewicht

9,8

Artikelnummer

6047/B230