Salontafels Lava – Set van 2 – Zwart Vierkant

Met deze prachtige set haal je niet één, maar twee salontafels in huis! De salontafels hebben door het rechthoekige design een strakke look. Dit zorgt ervoor dat de tafels mooi staan in zowel een modern als klassiek interieur! Doordat de salontafels in elkaar geschoven kunnen worden zijn ze makkelijk op te bergen.

149,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Met deze prachtige set haal je niet één, maar twee salontafels in huis! De salontafels hebben door het rechthoekige design een strakke look. Dit zorgt ervoor dat de tafels mooi staan in zowel een modern als klassiek interieur! Doordat de salontafels in elkaar geschoven kunnen worden zijn ze makkelijk op te bergen. Klik hier voor meer salontafels.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Zwart

Materialen

Lava

Hoogte

45 cm

Breedte

60 cm

Diepte

60 cm

Artikelnummer

6049/B340

Netto Gewicht

Bruto Gewicht

9,3