• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Klassieke Eetkamerstoel – Stof Jameson – Taupe

169,00

Wat de perfecte eetkamerstoel is, is natuurlijk voor iedereen en elk interieur anders. De plank misslaan doe je met Eetkamerstoel Jameson in ieder geval nooit! Modern, landelijk, zélfs industrieel en klassiek; welke interieurstijl jouw huis ook heeft, Jameson past er gegarandeerd helemaal bij!

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Wat de perfecte eetkamerstoel is, is natuurlijk voor iedereen en elk interieur anders. De plank misslaan doe je met Eetkamerstoel Jameson Taupe in ieder geval nooit! Modern, landelijk, zélfs industrieel en klassiek; welke interieur stijl jouw huis ook heeft, Jameson past er gegarandeerd helemaal bij!

Materiaal
Deze stoere stoelen gaan nog jaren mee, óók als je veel gebruik maakt van je eetkamerstoelen. Voor de bekleding van de zitting is 100% polyester gebruikt. Deze duurzame stof heeft een hoge sterkte en kleurvastheid waardoor hij lang mooi blijft. Doordat het materiaal bovendien nauwelijks vocht of vuil opneemt, treedt er weinig tot geen vlekvorming op.

Om de landelijke eigenschappen van Eetkamerstoel Jameson Taupe te benadrukken is voor de poten gebruik gemaakt van hout. Voor de moderne touch zijn de poten afgewerkt in een zwarte kleur.

Vind je deze stoel prachtig, maar ben je op zoek naar een andere kleur? Klik dan hier om de hele Jameson collectie te vinden.

Levering

Jouw bestelde meubel(s) wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen uw meubel(s) vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij uw meubel(s), ook installeren ze deze in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude meubilair mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Lengte (cm)

62

Breedte (cm)

49

Hoogte (cm)

93

Zithoogte (cm)

47

Zitdiepte (cm)

44

Zitbreedte (cm)

45

Breedte poot (cm)

4

Dikte zitting (cm)

9

Kleur

taupe

Materiaal

Jameson

Poot

Hout

Netto gewicht (kg)

13.4

Montage

alleen poten monteren

Artikelnummer

4039/J520