Klassieke Eetkamerstoel – Jameson – Antraciet

Wat de perfecte eetkamerstoel is, is natuurlijk voor iedereen en elk interieur anders. De plank misslaan doe je met Eetkamerstoel Jameson in ieder geval nooit! Modern, landelijk, zélfs industrieel en klassiek; welke interieurstijl jouw huis ook heeft, Jameson past er gegarandeerd helemaal bij!

169,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Wat de perfecte eetkamerstoel is, is natuurlijk voor iedereen en elk interieur anders. De plank misslaan doe je met Eetkamerstoel Jameson Antraciet in ieder geval nooit! Modern, landelijk, zélfs industrieel en klassiek; welke interieur stijl jouw huis ook heeft, Jameson past er gegarandeerd helemaal bij!

Materiaal
Deze stoere stoelen gaan nog jaren mee, óók als je veel gebruik maakt van je eetkamerstoelen. Voor de bekleding van de zitting is 100% polyester gebruikt. Deze duurzame stof heeft een hoge sterkte en kleurvastheid waardoor hij lang mooi blijft. Doordat het materiaal bovendien nauwelijks vocht of vuil opneemt, treedt er weinig tot geen vlekvorming op.

Om de landelijke eigenschappen van stoel Jameson te benadrukken is voor de poten gebruik gemaakt van hout. Voor de moderne touch zijn de poten afgewerkt in een zwarte kleur.

Vind je deze stoel prachtig, maar ben je op zoek naar een andere kleur? Klik dan hier om de hele Jameson collectie te vinden.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Breedte

49 cm

Diepte

62 cm

Hoogte

93 cm

Zithoogte

47 cm

Zitdiepte

44 cm

Kleuren

Antraciet

Materialen

Stof

Poot

Hout zwart

Netto Gewicht

Bruto Gewicht

16 kg