Eetkamerstoel Steve – Velvet Groen

Eetkamerstoel Steve, uitgevoerd in velvet groen, is een prachtige eetkamerstoel uit onze nieuwste collectie; een lust voor het oog met een moderne look. Deze velvet eetkamerstoel grijpt gelijk de aandacht van iedereen die bij u op bezoek komt. Bekijk de stoel Steve hier in antraciet!

219,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Eetkamerstoel Steve, uitgevoerd in velvet groen, is een prachtige eetkamerstoel uit onze nieuwste collectie; een lust voor het oog met een moderne look. Deze velvet eetkamerstoel grijpt gelijk de aandacht van iedereen die bij u op bezoek komt. Het belangrijkste komt nog: de stoel zit ook nog eens heerlijk door de verbeterde zitting met pocketvering.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Breedte

60 cm

Diepte

62 cm

Hoogte

90 cm

Zithoogte

49 cm

Zitdiepte

44,5 cm

Poot

Staal Zwart

Kleuren

Groen

Materialen

Velvet

Artikelnummer

4018/V610