Eetkamerstoel Noa – Stof – Groen

Ontdek de nieuwe eetkamerstoel Noa! Deze eetkamerstoel in het groen is hip, modern en past bij veel verschillende woonstijlen. Dankzij de halfronde rugleuning zit de stoel erg comfortabel en is deze perfect om lekker lang na te tafelen.

149,00


Maak een afspraak
  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Ontdek de nieuwe eetkamerstoel Noa! Deze eetkamerstoel in het groen is hip, modern en past bij veel verschillende woonstijlen. Dankzij de halfronde rugleuning zit de stoel erg comfortabel en is deze perfect om lekker lang na te tafelen. De zachte bekleding in combinatie met de vier stevige zwarte houten poten geven de eetkamerstoel een stijlvolle uitstraling. Bekijk Noa ook in het wit/naturel!

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Breedte

51 cm

Diepte

51 cm

Hoogte

79,5 cm

Zithoogte

50 cm

Zitdiepte

43 cm

Kleuren

Groen

Materialen

Noa

Poot

Hout zwart

Netto Gewicht

Bruto Gewicht

16 kg

Artikelnummer

4036/N156

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.