Eetkamerstoel Mason – Velvet Antraciet – Industrieel

De velvet eetkamerstoel Mason in velvet groen straalt luxe uit, en is ook nog eens zeer comfortabel. Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, daardoor is in ieder interieur wel een plekje te vinden voor deze mooie eetkamerstoel.

199,00


Maak een afspraak
  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

De velvet eetkamerstoel Mason in velvet groen straalt luxe uit, en is ook nog eens zeer comfortabel. Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, daardoor is in ieder interieur wel een plekje te vinden voor deze mooie eetkamerstoel. De stoel heeft een moderne look en met zijn zwarte frame past hij ook perfect in een industrieel interieur! Bekijk hier de hele Mason-lijn!

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Breedte

63 cm

Diepte

62 cm

Hoogte

87 cm

Zithoogte

48 cm

Zitdiepte

45 cm

Poot

Staal Zwart

Kleuren

Antraciet

Materialen

Velvet

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.