fbpx

Eetkamerstoel Velvet Antraciet – Stoel Codi

Met eetkamerstoel Codi zit je goed! Deze comfortabele stoel voor aan de eettafel zorgt voor een industriële touch in je interieur. De bekleding in velvet antraciet is erg zacht en zorgt voor een luxe uitstraling. De lage armleuningen zorgen voor extra comfort, en de strakke metalen stoelpoten maken de stoel helemaal af!

139,90


Maak een afspraak
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levering 5 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Met eetkamerstoel Codi velvet zit je goed! Deze comfortabele stoel voor aan de eettafel zorgt voor een industriële touch in je interieur. De bekleding in velvet grijs is erg zacht en zorgt voor een luxe uitstraling. De lage armleuningen zorgen voor extra comfort, en de strakke metalen stoelpoten maken de stoel helemaal af. Kortom, een geweldige eetkamerstoel.

Levering

Dit product wordt bezorgd door onze eigen jongens. Mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na bestelling bellen zij voor het maken van een afspraak. Meestal is dat binnen 5 tot 10 dagen. Een enkele keer duurt het iets langer, hangt ook een beetje van jouw agenda af. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Antraciet

Materialen

Velvet, Vintage Velvet

Hoogte

90 cm

Breedte

60 cm

Diepte

62 cm

Zithoogte

49 cm

Zitbreedte

44,5 cm

Hoogte armleuning

69 cm

Levertijd

Artikelnummer

4008/V230

Poot

Staal, Zwart

Netto Gewicht

Bruto Gewicht

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Maak een afspraak