• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Tv-Meubel Lennox – Visgraat Eiken Fineerhout – 180 cm

499,00


Uitverkocht

Deze prachtige tv-meubel heeft een combinatie van wit staal en lichtgekleurd eiken fineerhout. Het tafelblad heeft een visgraat patroon in het eikenhout, waardoor de tafel een luxe en moderne uitstraling heeft. Door de kleuren combinatie van lichtgekleurd eiken fineerhout en wit staal past de tv-meubel perfect in een Scandinavische, moderne en landelijke woning.

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Deze prachtige tv-meubel heeft een combinatie van wit staal en lichtgekleurd eiken fineerhout. Het tafelblad heeft een visgraat patroon in het eikenhout, waardoor de tafel een luxe en moderne uitstraling heeft.

Door de kleurencombinatie van lichtgekleurd eiken-fineerhout en wit staal, past de tv-meubel perfect in een Scandinavische, moderne en landelijke woning.

Om dezelfde stijl door te trekken in uw huis biedt Roxxz ook een ovale eetkamertafel aan, een ronde eetkamertafeleen kleiner formaat salontafel, een groter formaat salontafel en een laptop tafel.

Levering

Jouw bestelde meubel(s) wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen uw meubel(s) vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij uw meubel(s), ook installeren ze deze in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude meubilair mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Lengte (cm)

35

Breedte (cm)

180

Hoogte (cm)

51.5

Kleur

Eiken

Materiaal

Eiken fineer

Poot

Staal

Netto gewicht (kg)

36

Montage

volledig afgemonteerd

Artikelnummer

6091/L350