Tv-Meubel Lennox – Visgraat Eiken Fineerhout – 180 cm

Deze prachtige tv-meubel heeft een combinatie van wit staal en lichtgekleurd eiken fineerhout. Het tafelblad heeft een visgraat patroon in het eikenhout, waardoor de tafel een luxe en moderne uitstraling heeft. Door de kleuren combinatie van lichtgekleurd eiken fineerhout en wit staal past de tv-meubel perfect in een Scandinavische, moderne en landelijke woning.

499,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Deze prachtige tv-meubel heeft een combinatie van wit staal en lichtgekleurd eiken fineerhout. Het tafelblad heeft een visgraat patroon in het eikenhout, waardoor de tafel een luxe en moderne uitstraling heeft.

Door de kleurencombinatie van lichtgekleurd eiken-fineerhout en wit staal, past de tv-meubel perfect in een Scandinavische, moderne en landelijke woning.

Om dezelfde stijl door te trekken in uw huis biedt Roxxz ook een ovale eetkamertafel aan, een ronde eetkamertafeleen kleiner formaat salontafel, een groter formaat salontafel en een laptop tafel.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Hoogte

51 cm

Breedte

180 cm

Diepte

35 cm

Levertijd

Artikelnummer

6091/L350

Kleuren

Bruin

Materialen

Eikenhout