Scandinavisch Tv-Meubel Java – Naturel – 150x40x52cm

Het tv-meubel Java is een modern meubel voor de televisie met een strak ontwerp. Het tv-meubel heeft een Scandinavisch design, dat wil zeggen; minimalistisch, authentiek en functioneel tegelijk. Het item is voorzien van maar liefst drie losse opbergruimtes; aan de linker-en rechterzijde heeft het meubel deuren.

259,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Het tv-meubel Java is een modern meubel voor de televisie met een strak ontwerp. Het tv-meubel heeft een Scandinavisch design, dat wil zeggen; minimalistisch, authentiek en functioneel tegelijk. Het item is voorzien van maar liefst drie losse opbergruimtes; aan de linker-en rechterzijde heeft het meubel deuren. In het midden is een open ruimte voor bijvoorbeeld de televisie ontvanger. Er is dus genoeg ruimte om je apparatuur, afstandsbedieningen en andere items op te bergen!

Let op: Het tv-meubel wordt geleverd in onderdelen, wel nog even in elkaar zetten dus.

De kasten en tafels uit de Java collectie zijn gemaakt van MDF met een Melamine coating. Deze coating zorgt voor extra bescherming waardoor de meubels een langere levensduur hebben. Maak je huis af met bijpassende meubels uit de Java collectie!

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Beige

Materialen

MDF, Melamine

Hoogte

52 cm

Breedte

150 cm

Diepte

40 cm

Materiaal frame

Staal zwart

Levertijd

Artikelnummer

5006/M930

Poot

Kunststof Sedona

Netto Gewicht