• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Scandinavisch Tv-Meubel Java – Naturel – 150x40x52cm

199,00

Uitverkocht

Het tv-meubel Java is een modern meubel voor de televisie met een strak ontwerp. Het tv-meubel heeft een Scandinavisch design, dat wil zeggen; minimalistisch, authentiek en functioneel tegelijk. Het item is voorzien van maar liefst drie losse opbergruimtes; aan de linker-en rechterzijde heeft het meubel deuren.

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Het tv-meubel Java is een modern meubel voor de televisie met een strak ontwerp. Het tv-meubel heeft een Scandinavisch design, dat wil zeggen; minimalistisch, authentiek en functioneel tegelijk. Het item is voorzien van maar liefst drie losse opbergruimtes; aan de linker-en rechterzijde heeft het meubel deuren. In het midden is een open ruimte voor bijvoorbeeld de televisie ontvanger. Er is dus genoeg ruimte om je apparatuur, afstandsbedieningen en andere items op te bergen!

Let op: Het tv-meubel wordt geleverd in onderdelen, wel nog even in elkaar zetten dus.

De kasten en tafels uit de Java collectie zijn gemaakt van MDF met een Melamine coating. Deze coating zorgt voor extra bescherming waardoor de meubels een langere levensduur hebben. Maak je huis af met bijpassende meubels uit de Java collectie!

Levering

Jouw bestelde meubel(s) wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen uw meubel(s) vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij uw meubel(s), ook installeren ze deze in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude meubilair mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Lengte (cm)

40

Breedte (cm)

150

Hoogte (cm)

52

Kleur

Sedona

Materiaal

Mdf/Melamine

Poot

Kunststof

Netto gewicht (kg)

27

Montage

Zelfmontage

Artikelnummer

5006/M930