Tv-Meubel Azore – Naturel Rustiek – 195x37x48cm

Een modern design met een strakke vormgeving, dat is tv-meubel Azore. Naast dat het meubel prachtig staat in de woonkamer, heb je ook nog eens genoeg ruimte om je spullen in op te bergen. Het televisie meubel heeft namelijk 3 losse opbergvakken met openslaande deuren.

349,00

Uitverkocht

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Een modern design met een strakke vormgeving, dat is tv-meubel Azore. Naast dat het meubel prachtig staat in de woonkamer, heb je ook nog eens genoeg ruimte om je spullen in op te bergen. Het televisie meubel heeft namelijk 3 losse opbergvakken met openslaande deuren. Het zwarte gedeelte is open en is ideaal voor de televisie ontvanger en andere elektronische items. Het slanke onderstel met zwarte poedercoating maakt Azore minder robuust. Door de praktische breedte van 195 cm heb je voldoende plek om naast (of onder) je tv, leuke woonaccessoires neer te zetten.

Bekijk nu ook de andere meubels uit de Azore-collectie! De Azore collectie is gemaakt van MDF met een Melamine coating. Dit zorgt ervoor dat het hout goed beschermd is en dus een lange levensduur heeft.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Bruin

Materialen

MDF, Melamine

Hoogte

48 cm

Breedte

195 cm

Diepte

37 cm

Materiaal frame

Staal zwart

Levertijd

Poot

Zwart Kunststof

Netto Gewicht