Industrieel Wandrek – Vierkant – Wandschap Jack

Het vierkante wandschap Jack combineert functionaliteit en design! Het strakke metalen frame is afgewerkt in matzwart en geeft het wandschap een moderne uitstraling. Breng sfeer naar uw huiskamer en decoreer het wandrek met plantjes en andere accessoires.

59,00


Maak een afspraak
  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Het vierkante wandschap Jack combineert functionaliteit en design! Het is een één bij één wandschap voor uw spullen. Het strakke metalen frame is afgewerkt in matzwart en geeft het wandschap een moderne uitstraling. Breng sfeer naar uw huiskamer en decoreer het wandrek met plantjes en andere accessoires. Wandschap Steef past perfect in een industrieel interieur en vormt samen met de andere wandschappen één mooi geheel.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Zwart

Levertijd

Breedte

32 cm

Diepte

25 cm

Hoogte

32 cm

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.