• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Metalen kast – 2 deuren met glas – Rough Industrieel – 80x40x120 cm

545,00


Op zoek naar een stoere kast die ideaal is voor zowel opslag als het tonen van decoratie? Stop dan met zoeken! Deze stevige metalen kast met twee deuren die voorzien zijn van glas is dé perfecte kast voor jou. De kast is gemaakt van hoogwaardige ijzeren platen en heeft twee deuren voorzien van glas. De kast bestaat uit drie uit elkaar geplaatste en brede planken, perfect om al je spullen op een georganiseerde manier op te bergen. Daarnaast bieden de deuren met glas de mogelijkheid om  fotolijsten, medailles, vazen, enzovoort te laten zien.

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Op zoek naar een stoere kast die ideaal is voor zowel opslag als het tonen van decoratie? Stop dan met zoeken! Deze stevige metalen kast met 2 deuren die voorzien zijn van glas is dé perfecte kast voor jou. De kast is gemaakt van hoogwaardige ijzeren platen en heeft twee deuren voorzien van glas. De kast bestaat uit drie uit elkaar geplaatste en brede planken, perfect om al je spullen op een georganiseerde manier op te bergen. Daarnaast bieden de deuren met glas de mogelijkheid om  fotolijsten, medailles, vazen, enzovoort te laten zien.

De onderste plank is bedekt met een ijzeren omhulsel en is ideaal voor het opbergen van documenten. De metalen kast heeft een prachtige natuurlijke zwarte tint met een lakafwerking die een trendy en toch old-school sfeer in de kamer brengt. De metalen kast weegt in totaal 40,19 kg en past in vrijwel elke huis- of kantoorruimte. Dit stuk wordt volledig gemonteerd geleverd zonder dat er extra bijlagen of aanpassingen nodig zijn. Het is de perfecte kast voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse kast met een retro-touch.

Ben je opzoek naar een metalen kast met 1 deur in plaats van 2 deuren? Neem dan hier een kijkje. Deze kast is wat langer en smaller waardoor er nog steeds veel producten in kunnen. Echter neemt deze kast een stuk minder ruimte in beslag.

Levering

Jouw bestelde meubel(s) wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen uw meubel(s) vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij uw meubel(s), ook installeren ze deze in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude meubilair mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Materiaal frame

Staal zwart

Levertijd

1-7 werkdagen

Artikelnummer