Industriële Boekenkast COD – Mangohout naturel – 200x40x200

Deze industriële boekenkast uit de ‘COD’ collectie is een echte aanwinst voor je interieur! Deze mooie open boekenkast biedt veel ruimte om spullen in op te bergen. Daarnaast is deze moderne kast ideaal om decoratie, accessoires of boeken in te plaatsen. Wil je liever geen naturel kast? Bekijk dan ook deze industriële boekenkast in zwart mangohout. Klik hier voor meer boekenkasten.

1.499,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Deze open industriële boekenkast uit de ‘COD’ collectie is een echte aanwinst voor je interieur! Deze mooie boekenkast in naturel biedt veel ruimte om spullen in op te bergen. Daarnaast is deze moderne kast ideaal om decoratie, accessoires of boeken in te plaatsen. Wil je liever geen naturel kast? Bekijk dan hier de industriële boekenkast in het zwart. Klik hier voor meer boekenkasten.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Bruin

Materialen

Mangohout, Metaal

Hoogte

200 cm

Breedte

200 cm

Diepte

40 cm

Materiaal frame

Staal zwart

Levertijd

Artikelnummer

CMBK200NAT