Boekenkast Linda – Robuust – 70x45x185 cm

Boekenkast Linda is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zwart metalen onderstel een stoere en industriële kast.

759,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Boekenkast Linda is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zwart metalen onderstel een stoere en industriële kast. Het meubel heeft enorm veel kleurschakeringen waardoor het een extra levendige uitstraling krijgt en zorgt voor lekker veel sfeer!

Dit artikel is handgemaakt. Elk artikel is uniek. Onregelmatigheden in vorm en kleur getuigen van het individuele karakter. Dit meubel is afgewerkt met een meubelolie. De bescherming van de meubelolie is beperkt, het wordt geadviseerd om het meubel extra te behandelen met een hiervoor geschikte lak of olie. Zo is jouw meubel goed beschermd.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Bruin

Hoogte

185 cm

Diepte

45 cm

Breedte

70 cm

Materialen

Mangohout

Netto Gewicht

Poot

Staal Zwart