Scandinavisch Dressoir – Java Naturel – 180x40x71cm

Dressoir Sedona is een moderne kast met een strak ontwerp. Het dressoir heeft een Scandinavisch design, en is dus minimalistisch, authentiek en functioneel tegelijk. Het item is voorzien van maar liefst zeven losse opbergruimtes met deuren. Daarnaast is er op het dressoir ook nog plek voor accessoires en decoratie, er is dus genoeg ruimte voor al je spullen!

389,00


Maak een afspraak
  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Dressoir Java is een moderne kast met een strak ontwerp. Het dressoir heeft een Scandinavisch design, en is dus minimalistisch, authentiek en functioneel tegelijk. Het item is voorzien van maar liefst zeven losse opbergruimtes met deuren. Daarnaast is er op het dressoir ook nog plek voor accessoires en decoratie, er is dus genoeg ruimte voor al je spullen!

Let op: De kast wordt geleverd in onderdelen, wel nog even in elkaar zetten dus.

De kasten en tafels uit de Java collectie zijn gemaakt van MDF met een Melamine coating. Deze coating zorgt voor extra bescherming waardoor de meubels een langere levensduur hebben. Maak je huis af met bijpassende meubels uit de Java collectie!

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Bruin, Naturel

Materialen

Mdf, Melamine

Hoogte

71 cm

Breedte

180 cm

Diepte

40 cm

Materiaal frame

Staal zwart

Levertijd

Poot

Kunststof Sedona

Netto Gewicht

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.