• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Dressoir COD – Mangohout Zwart – 180x40x85cm

795,00


99 op voorraad

Dit prachtige dressoir is de perfecte oplossing voor al uw opbergproblemen. Dit moderne dressoir is gemaakt van een stevig metalen frame en hoogwaardig mangohout. Dit dressoir biedt u niet alleen voldoende opbergruimte, maar is ook het perfecte aanvulling voor ieder interieur.

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Dit prachtige zwarte dressoir is de perfecte oplossing voor al uw opbergproblemen. Dit moderne dressoir is gemaakt van een stevig metalen frame en hoogwaardig mangohout. Dit dressoir biedt u niet alleen voldoende opbergruimte, maar is ook het perfecte aanvulling voor ieder interieur.

De sideboard is bijvoorbeeld ideaal voor het opbergen van uw servies, belangrijke documenten en accessoires. Daarnaast zijn de open planken zijn geschikt voor bijvoorbeeld fotolijstjes en andere decoratie items. De rustieke houten afwerking zorgt voor een luxueus en toch trendy ogend meubelstuk. Bovenop het houten is wederom ruimte voor eventuele pronkstukken. Dankzij de elegante en compacte ontwerpen past dit stuk in vrijwel elk huis. Dit stuk wordt volledig gemonteerd geleverd zonder extra aanpassingen. Je hoeft het alleen nog uit te pakken!

Levering

Jouw bestelde meubel(s) wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen uw meubel(s) vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij uw meubel(s), ook installeren ze deze in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude meubilair mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Materiaal frame

Metaal

Levertijd

1-10 werkdagen