Dressoir Azore – Naturel Rustiek – 200x42x65cm

Dressoir Azore is een prachtige kast met een functioneel ontwerp. Azore is namelijk ontworpen om je ruimte slim te verdelen. De eindeloze opbergruimte zorgt er namelijk voor dat je al je rommel kwijt kan. Met 8 verschillende opbergvakken heb je nooit meer te weinig opslagruimte!

479,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Dressoir Azore is een prachtige kast met een functioneel ontwerp. Azore is namelijk ontworpen om je ruimte slim te verdelen. De eindeloze opbergruimte zorgt er namelijk voor dat je al je rommel kwijt kan. Met 8 verschillende opbergvakken heb je nooit meer te weinig opslagruimte! Het dressoir is 200 cm breed, waardoor er ook bovenop het dressoir genoeg ruimte is voor decoratie-items. Tot slot geven de hoge zwarte poten de kast ook nog eens een stoere look. Bekijk nu ook de andere meubels uit de Azore-collectie.

De Azore collectie is gemaakt van MDF met een Melamine coating. Dit zorgt ervoor dat het hout goed beschermd is en dus een lange levensduur heeft.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Bruin

Materialen

MDF, Melamine

Hoogte

65 cm

Breedte

200 cm

Diepte

42 cm

Materiaal frame

Staal zwart

Levertijd

Poot

Zwart Kunststof

Netto Gewicht