Bank Taylor – Industrieel Grijs – Hoek Links

Zie hier jouw nieuwe bank, met liefde gemaakt van hoge kwaliteit materialen; de Taylor Sofa in het grijs met de chaise longue aan de linkerkant. Genieten van avonden thuiszitten doe je met onze geweldige Taylor-collectie. Bankhangen was nog nooit zo comfortabel.

989,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Zie hier jouw nieuwe bank, met liefde gemaakt van hoge kwaliteit materialen; de Taylor Sofa in het grijs met de chaise longue aan de linkerkant. Genieten van avonden thuiszitten doe je met onze geweldige Taylor-collectie. Bankhangen was nog nooit zo comfortabel. Lig jij je benen gestrekt op de chaise longue? Of zit je liever recht op met stevige en comfortabele rugondersteuning? Het kan allemaal met de Taylor Sofa. De zachte zit-en rugkussens zorgen voor optimaal zitcomfort. Een bank waar je eigenlijk niet meer vanaf wil komen! Alle banken van Roxxz worden met liefde gemaakt met gebruik van de beste materialen.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Breedte

255 cm

Diepte

157 cm

Hoogte

85 cm

Zithoogte

45 cm

Zitdiepte

59 cm

Poot

Staal Zwart

Kleuren

Grijs

Materiaal frame

Staal zwart