Hoekbank Colton – Groen – Hoek Links

Hoekbank Colton in kleur groen is een geweldige aanvulling voor jouw woonkamer! De Colton is bekleed met een stevige stof en staat op moderne stalen poten. Deze industriële hoekbank biedt plek voor drie personen en past ook uitstekend in kleinere ruimtes. De brede armleuning is ideaal om je kopje koffie, tijdschrift of afstandsbediening op kwijt te kunnen. Pas wel op dat het niet omvalt!

1.099,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Hoekbank Colton in kleur groen is een geweldige aanvulling voor jouw woonkamer! De Colton is bekleed met een stevige stof en staat op moderne stalen poten. Deze industriële hoekbank biedt plek voor drie personen en past ook uitstekend in kleinere ruimtes. De brede armleuning is ideaal om je kopje koffie, tijdschrift of afstandsbediening op kwijt te kunnen. Pas wel op dat het niet omvalt! Deze bank heeft de hoek aan de linker kant, maar is ook verkrijgbaar met de hoek rechts.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Groen

Materialen

Stof

Hoogte

83 cm

Breedte

272cm

Diepte

210cm

Zithoogte

43 cm

Zitdiepte

57 cm

Hoogte armleuning

63 cm

Materiaal frame

Staal zwart

Poot

Staal Zwart

Netto Gewicht

Bruto Gewicht

88