fbpx

Bank Finn – Industriële 3-zits bank – Velvet Antraciet

Met de Bank Finn heeft ons eigen designteam echt een juweeltje te pakken! Deze elegante verschijning heeft een bijzonder luchtige uitstraling door de hoge poten en het slanke frame. In dit frame liggen heerlijk comfortabele kussens die royaal zijn gevuld met een zachte polyester schuimvulling dat identiek is aan de kenmerken van traagschuim. Het behoudt sterk zijn vorm en biedt voldoende zitcomfort, ook bij langdurig gebruik.

899,00


Maak een afspraak
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levering 5 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Met de Bank Finn heeft ons eigen designteam echt een juweeltje te pakken! Deze elegante verschijning heeft een bijzonder luchtige uitstraling door de hoge poten en het slanke frame. In dit frame liggen heerlijk comfortabele kussens die royaal zijn gevuld met een zachte polyester schuimvulling dat identiek is aan de kenmerken van traagschuim. Het behoudt sterk zijn vorm en biedt voldoende zitcomfort, ook bij langdurig gebruik. In totaal bestaat de bank uit 4 grote kussens met 2 extra rugkussens welke zowel aan de voor- als aan de achterzijde zijn bekleed zodat je ze om de zoveel tijd om kunt draaien.

Deze kussens kun je uiteraard ook als extra kussen als armrest gebruiken voor extra comfort. Deze bank heeft een frame dat is opgebouwd uit een combinatie van hout en metaal. Het houten frame bestaat uit een vernuftig nosag veer systeem dat, zoals de naam al doet vermoeden, langer zijn vastheid behoudt en snel doorzakken doet voorkomen.

Levering

Dit product wordt bezorgd door onze eigen jongens. Mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na bestelling bellen zij voor het maken van een afspraak. Meestal is dat binnen 5 tot 10 dagen. Een enkele keer duurt het iets langer, hangt ook een beetje van jouw agenda af. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Antraciet

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Maak een afspraak