• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Karpet Quinn – Retro Vloerkleed – 200×300 cm – Multicolor

199,00

Uitverkocht

Karpet Quinn van Roxxz Design brengt een retro uitstraling naar uw huiskamer! Dit prachtige vloerkleed is voorzien van een klassiek patroon met een zacht kleurenpalet. Ook is er een gegolfd patroon te vinden op het vloerkleed wat zorgt voor extra stevigheid. De hoogwaardige afwerking zorgt voor goede kwaliteit en een lange levensduur van het vloerkleed. Daarnaast zorgt de constructie van Karpet Quinn ervoor dat het gemakkelijk is schoon te maken.

Op de sfeerfoto is ook de Taylor Chair te zien.

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Karpet Quinn van Roxxz Design brengt een retro uitstraling naar uw huiskamer! Dit prachtige vloerkleed is voorzien van een klassiek patroon met een zacht kleurenpalet. Ook is er een gegolfd patroon te vinden op het vloerkleed wat zorgt voor extra stevigheid. De hoogwaardige afwerking zorgt voor goede kwaliteit en een lange levensduur van het vloerkleed. Daarnaast zorgt de constructie van Karpet Quinn ervoor dat het gemakkelijk schoon te maken is.

Op de sfeerfoto is ook de Taylor Chair te zien.

Levering

Jouw bestelde meubel(s) wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen uw meubel(s) vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij uw meubel(s), ook installeren ze deze in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude meubilair mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Lengte (cm)

300

Breedte (cm)

200

Hoogte (cm)

3

Kleur

multi

Materiaal

Katoen/Polyester

Netto gewicht (kg)

7.5

Montage

volledig afgemonteerd

Artikelnummer

7132/C612