fbpx

Lantaarn Bamboe – Windlicht kaarsenhouder – Ø32xH26

Breng meer sfeer in huis met deze bamboe lantaarn! Deze stijlvolle kaarsenhouder is gemaakt van bamboe en is voorzien van een gepoedercoat metalen frame. De glazen kaarsenhouder zorgt ervoor dat de kaars niet uit zal waaien. De lantaarn is 26 cm hoog en heeft een doorsnede van 32 cm. Ideaal voor in de tuin, of gewoon voor in huis!

19,95


Maak een afspraak
  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Breng meer sfeer in huis met deze lantaarn van bamboe! Deze stijlvolle kaarsenhouder is gemaakt van bamboe en is voorzien van een gepoedercoat metalen frame. De glazen kaarsenhouder zorgt ervoor dat de kaars niet uit zal waaien. De lantaarn is 26 cm hoog en heeft een doorsnede van 32 cm. Ideaal voor in de tuin, of gewoon voor in huis! Bekijk onze andere accessoires hier.

Wellicht is dit niet de eerste keer dat je onze sfeervolle kaarsenhouder tegenkomt. Onze lantaarn van bamboe is namelijk ook verkrijgbaar op Bol.com!

Levering

Dit product wordt bezorgd door onze eigen jongens. Mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na bestelling bellen zij voor het maken van een afspraak. Meestal is dat binnen 5 tot 10 dagen. Een enkele keer duurt het iets langer, hangt ook een beetje van jouw agenda af. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Bruin, Zand

Materialen

Bamboe

Hoogte

26 cm

Breedte

32 cm

Levertijd

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.