Poef Sydney – Velvet Geel – 45 x 45 cm

Op zoek naar een betaalbare poef in een opvallende kleur? Stop met zoeken! Deze kleurrijke poef is een echte aanwinst voor in huis. Deze zachte poef is voorzien van witte strepen in een visgraat patroon en voegt extra gezelligheid toe aan uw slaap of woonkamer.

99,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Op zoek naar een betaalbare poef in een opvallende kleur? Stop met zoeken! Deze kleurrijke poef is een echte aanwinst voor in huis. Deze zachte poef is voorzien van witte strepen in een visgraat patroon en voegt extra gezelligheid toe aan uw slaap of woonkamer. Maak je woonkamer af met het bijpassende sierkussen Sydney!

Bekijk voor alle poefs en ook decoratie voor in huis het gehele assortiment!

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Geel

Hoogte

45 cm

Breedte

45 cm

Diepte

45 cm

Levertijd

Netto Gewicht

Bruto Gewicht

2,75

Materialen

Katoen/Polyester

Artikelnummer

7211/P550