Poef Lilly – Poef Velvet Roze – 50×50 cm

Poef Lilly, een decoratief designstuk van het merk Roxxz Design. Dit decoratieve en kleurrijke item brengt meer sfeer naar uw huis. Poef Lilly heeft een velvet afwerking en is afgewerkt met een soort vouw-structuur. De prachtige rode kleur zorgt voor afwisseling binnen het interieur.

79,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Poef Lilly, een decoratief designstuk van het merk Roxxz Design. Dit decoratieve en kleurrijke item brengt meer sfeer naar uw huis. Poef Lilly heeft een velvet afwerking en is afgewerkt met een soort vouw-structuur. De prachtige rode kleur zorgt voor afwisseling binnen het interieur. Deze hippe poef is ook verkrijgbaar in het blauw.

Op de sfeerfoto ziet u ook de Taylor Bank Lounge Antraciet

 

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Roze

Hoogte

50 cm

Breedte

50 cm

Diepte

50 cm

Netto Gewicht

Bruto Gewicht

1,4

Levertijd

Artikelnummer

7210/P710

Materialen

Katoen/Polyester