Poef Alice – Geel – 60×60 cm

Maak je huiskamer nu nóg gezelliger met de trendy poef Alice in kleur geel. Deze poef met retro uitstraling voegt een gezellige en warme sfeer toe aan iedere ruimte. De velvet poef is perfect te gebruiken als voetenbankje of als bijzettafel om even een boek of tijdschrift op neer te leggen.

109,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Maak je huiskamer nu nóg gezelliger met de velvet poef Alice in kleur geel. Deze poef met retro uitstraling voegt een gezellige en warme sfeer toe aan iedere ruimte. De mooie ronde poef heeft een diameter van 60 cm en valt op door de bijzondere structuur. Dit multifunctionele item is perfect te gebruiken als voetenbankje of als bijzettafel om even een boek of tijdschrift op neer te leggen. Plaats deze gebreide poef in de woonkamer, hal, slaapkamer of woonkeuken en geniet van de sfeervolle uitstraling. Poef Alice is tevens ook verkrijgbaar in het geel.

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Geel

Materialen

Katoen/Polyester

Hoogte

60 cm

Breedte

60 cm

Diepte

45 cm

Levertijd

Artikelnummer

7218/P550

Netto Gewicht

Bruto Gewicht

5,5