Plaid Madelyn – Kleed Groen/Grijs – 130×170 cm

Plaid Madelyn van Roxxz Design brengt nog meer sfeer naar uw huiskamer! Plaid Madelyn zorgt voor extra gezelligheid en warmte tijdens de koude dagen. Plof neer op de bank en bedek je met dit heerlijke zachte dekkleed. De lichte en groene tinten zorgen ervoor dat het plaid past binnen ieder interieur!

Op de sfeerfoto ziet u ook de Kussen Nova

Afmetingen: 170 x 130 cm

49,00

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levertijd 1 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Plaid Madelyn van Roxxz Design brengt nog meer sfeer naar uw huiskamer! Plaid Madelyn zorgt voor extra gezelligheid en warmte tijdens de koude dagen. Plof neer op de bank en bedek je met dit heerlijke zachte dekkleed. De lichte kleur en groen tinten zorgen ervoor dat het plaid past binnen ieder interieur! Bekijk voor alle plaids het gehele assortiment!

Afmetingen: B130xD=L170 cm

Op de sfeerfoto ziet u ook de Kussen Nova

Levering

Jouw bestelde product wordt bezorgd door mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na het plaatsen van een bestelling word je gebeld voor een afspraak. Onze bezorgers bezorgen de bank vervolgens binnen 5 tot 10 dagen. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Groen

Lengte

170

Breedte

130