fbpx

Plaid Gaby – Kleed Met Franjes – 130×170 cm

Plaid Gaby in een warme gele kleur van het merk Roxxz Design is een zachte plaid, heerlijk voor tijdens de koude dagen. De randjes zijn afgewerkt met losse franjes wat zorgt voor een gezellige sfeer op de bank.

Afmetingen: 130 x 170 cm

Op de sfeerfoto ziet u ook de Kussen Amber

 

49,90


Maak een afspraak
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levering 5 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Plaid Gaby in een heerlijk zachte deken in een warme gele kleur, heerlijk voor tijdens de koude dagen. De randjes zijn afgewerkt met losse franjes wat zorgt voor een gezellige sfeer op de bank. Dit plaid zorgt ervoor dat jij de hele avond heerlijk kunt hangen zonder het koud te krijgen. Bekijk voor alle plaids het gehele assortiment!

Afmetingen: B130xD170 cm

Op de sfeerfoto ziet u ook de Kussen Amber

 

Levering

Dit product wordt bezorgd door onze eigen jongens. Mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na bestelling bellen zij voor het maken van een afspraak. Meestal is dat binnen 5 tot 10 dagen. Een enkele keer duurt het iets langer, hangt ook een beetje van jouw agenda af. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Maak een afspraak