fbpx

Plaid Autumn – Terracotta – 130×170 cm

Plaid Autumn van het merk Roxxz Design brengt de gezelligheid naar uw huis! Dit plaid in een zachte kleur hot orange is heerlijk om mee op te bank te zitten. Het plaid is niet alleen decoratief, maar houdt je ook nog eens warm tijdens de koude dagen. Het gewoven kleed is afgewerkt met losse franjes aan twee kanten, dit geeft Plaid Autumn een nóg gezelligere uitstraling!

 

39,90


Maak een afspraak
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levering 5 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Plaid Autumn brengt de gezelligheid naar uw huis! Dit plaid in een zachte kleur hot orange is heerlijk om mee op te bank te zitten. Het plaid is niet alleen decoratief, maar houdt je ook nog eens warm tijdens de koude dagen. Het gewoven kleed is afgewerkt met losse franjes aan twee kanten, dit geeft Plaid Autumn een nóg gezelligere uitstraling! Heb je liever een andere kleur? Bekijk dan hier alle andere plaids.

Levering

Dit product wordt bezorgd door onze eigen jongens. Mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na bestelling bellen zij voor het maken van een afspraak. Meestal is dat binnen 5 tot 10 dagen. Een enkele keer duurt het iets langer, hangt ook een beetje van jouw agenda af. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Maak een afspraak