fbpx

Kussen Sydney – Sierkussen Geel – 60×40 cm

Kussen Sydney is een lekker zacht en comfortabel kussen om heerlijk mee op te bank te liggen. Als jij op zoek bent naar een kleurrijke toevoeging voor in de woonkamer is dit het perfecte item! Het kussen is afgewerkt met witte strepen. Met dit decoratieve kussen breng je een vrolijk gevoel naar jouw huiskamer.

19,00


Maak een afspraak
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levering 5 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Kussen Sydney is een lekker zacht en comfortabel kussen om heerlijk mee op te bank te liggen. Als jij op zoek bent naar een kleurrijke toevoeging voor in de woonkamer is dit het perfecte item! Het kussen is afgewerkt met witte strepen. Met dit decoratieve kussen breng je een vrolijk gevoel naar jouw huiskamer. Maak de huiskamer nu nóg gezelliger met de bijpassende poef. 

Is geel toch niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de andere sierkussens uit onze collectie.

Levering

Dit product wordt bezorgd door onze eigen jongens. Mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na bestelling bellen zij voor het maken van een afspraak. Meestal is dat binnen 5 tot 10 dagen. Een enkele keer duurt het iets langer, hangt ook een beetje van jouw agenda af. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Kleuren

Geel

Hoogte

40 cm

Breedte

60 cm

Diepte

5 cm

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Maak een afspraak